Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τζέισον Κιντ για Λούκα Ντόνσιτς: «Κάνει κακό στην ομάδα με την γκρίνια στους διαιτητές»

Τζέισον Κιντ για Λούκα Ντόνσιτς: «Κάνει κακό στην ομάδα με την γκρίνια στους διαιτητές»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λούκα Ντόνσιτς είναι ήδη ένας από τους κορυφαίους παίκτες του NBA, αλλά μία… συνήθειά του κάνει κακό στο παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς, σύμφωνα με τον προπονητή του, Τζέισον Κιντ.

Ο πρώην τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς και θρύλος του μπάσκετ, δεν δίστασε να μιλήσει και δημόσια για το γεγονός ότι ο Σλοβένος σούπερ σταρ γκρινιάζει συχνά στους διαιτητές, με αρνητικές επιπτώσεις για την ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κιντ τόνισε: “Δεν θα πάρει παραπάνω σφυρίγματα ο Ντόντσιτς. Οι διαιτητές δεν σταματούν το παιχνίδι για να αλλάξουν την απόφασή τους. Πρέπει να καταλάβει πως υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος γι αυτά προκειμένου να μιλήσει στους διαιτητές.

Όταν το παιχνίδι παίζεται η άμυνά μας στο transition είναι κάτι που έχουμε συζητήσει ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Άμα μιλάμε και προσπαθούμε να αλλάξουμε γνώμη στους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτό δεν ευνοεί την ομάδα αλλά μας κάνει κακό. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν λίγο πιο σοβαρά. Νομίζω ότι γενικά σαν ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι ως προς το πότε πρέπει να μιλάμε στους διαιτητές, όχι μόνο ο Λούκα”.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι με τον Κιντ συμφώνησε και ο ίδιος ο Ντόνσιτς, σημειώνοντας: «Έχει δίκιο, πρέπει να σταματήσω να το κάνω αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις