Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τζεντίλε: Στην… μπούκα τον έχει και η Χάποελ

Τζεντίλε: Στην… μπούκα τον έχει και η Χάποελ

Όπως φαίνεται οι αυτοκαταστροφικές τάσεις του Αλεσάντρο Τζεντίλε συνεχίζονται και στο Ισραήλ και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν απο την Χάποελ Ιερουσαλήμ, την τρίτη ομάδα που αγωνίζεται φέτος μετά την Αρμάνι Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής Ιταλός βρίσκεται στο στόχαστρο των φιλάθλων της ομάδας, αφού μετά την εντός έδρας ήττα απο την Ναχαρίγια, για τα πλέι οφ του ισραηλινού πρωταθλήματος, απάντησε με χειρονομίες στις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε.

Ο Τζεντίλε, όμως, εκτός απο τους φιλάθλους της ομάδας του, έχει καταφέρει να εξοργίσει και τους συμπαίκτες του με την συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης της Χαποέλ, μιλώντας ανώνυμα στην «Sports Walla», τον κατηγόρησε για αδιαφορία στις προπονήσεις και αδικαιολόγητη έπαρση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ερχεται για προπόνηση και είναι όλο ύφος. Έχει απογοητευτεί που παίζει μόλις πέντε λεπτά και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ποιος τον χρειάζεται από τη στιγμή που παίζει καλά ο Κίνσεϊ; Δεν θέλει να είναι εδώ και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Ο 24χρονος φόργουορντ μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 8 φόρες με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, έχοντας μέσο όρο 4,8 πόντους σε 13,9 λεπτά συμμετοχής, 2 ριμπάουντ και 1,1 λάθος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε