Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα: Ληστές έγδυσαν, έδεσαν τον τερματοφύλακα και την σύντροφό του και έφυγαν με λεία 500 χιλ. ευρώ

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα: Ληστές έγδυσαν, έδεσαν τον τερματοφύλακα και την σύντροφό του και έφυγαν με λεία 500 χιλ. ευρώ
ΑΠΕ

Εφιαλτική νύχτα για τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και την σύντροφό του, με ληστές να εισβάλουν στο σπίτι του και να αποσπούν ένα τεράστιο ποσό.

Σύμφωνα ε όσα αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα -και από την ενημέρωση της αστυνομίας- άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του Τζιανλουίτζι Ντοναρούα στο Παρίσι, την Τρίτη που μας πέρασε (18.07.2023).

Οι δράστες φαίνεται πως έδεσαν και έγδυσαν το ζευγάρι και στη συνέχεια άρχισαν να αφαιρούν από το σπίτι πολύτιμα αντικείμενα. Σύμφωνα με το Actu17, οι ληστές έφυγαν με “μπάζα” συνολικής αξίας 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, το ζευγάρι φέρεται να “διέφυγε” σε διπλανό ξενοδοχείο, με το προσωπικό του να καλεί την αστυνομία.

Η ειδική αστυνομική μονάδα BRB της Γαλλίας -με στόχο ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις- έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα τραυματίστηκε ελαφρά, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η σύντροφός του δεν φέρει τραύματα.

Θυμίζουμε πως αρκετοί ποδοσφαιριστές ή πρώην παίκτες της Παρί έχουν πέσει θύματα διαρρήξεων τα τελευταία χρόνια, συνήθως ερήμην τους, συμπεριλαμβανομένων των Πρεσνελ Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άνχελ Ντι Μαρία, Ντάνι Άλβες, Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, Σέρχιο Ρίκο και Μάουρο Ικάρντι.

Τον Ιανουάριο, το Ποινικό Δικαστήριο των Βερσαλλιών, κοντά στο Παρίσι, καταδίκασε δύο άνδρες σε φυλάκιση για τη διάρρηξη της οικογένειας του Βραζιλιάνου αρχηγού της Παρί, Μαρκίνιος, τον Μάρτιο του 2021.

Τον Φεβρουάριο, δύο άνδρες καταδικάστηκαν σε τρία και τέσσερα χρόνια φυλάκιση από το Ποινικό Δικαστήριο της Ναντέρ, επίσης στην περιοχή του Παρισιού, για τη διάρρηξη του σπιτιού του πρώην παίκτη της Παρί, Άνχελ Ντι Μαρία, τον Μάρτιο του 2021.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις