Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τζιμπρίλ Σισέ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Δεν θα είμαι εκεί, αλλά θα τα πούμε σύντομα»

Τζιμπρίλ Σισέ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Δεν θα είμαι εκεί, αλλά θα τα πούμε σύντομα»

Ο Τζιμπρίλ Σίσε ενημέρωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ωστόσο τόνισε ότι θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα του τριφυλλιού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σίσε, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθηση του ότι οι πράσινοι θα καταφέρουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό.

«Καλησπέρα σας, φίλοι μου και φίλοι του Παναθηναϊκού. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για το αν θα βρεθώ στο γήπεδο για το ντέρμπι. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί, καθώς θα βρίσκομαι στην Καραϊβική. Έκανα ότι μπορούσα για να αλλάξω τις ημερομηνίες, αλλά δεν γινόταν.

Πιστέψτε με όμως θα έρθω στο γήπεδο σύντομα. Ελπίζω πριν από του 2022. Όπως είπα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δεν μπόρεσα. Μην ξεχνάτε ότι στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Παναθηναϊκός για πάντα: Μια πράσινη αγάπη. Αυτό το σαββατοκύριακο θα κερδίσουμε ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο instagram o Τζιμπρίλ Σισέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις