Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ έφτασαν στην Ελλάδα για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ έφτασαν στην Ελλάδα για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Intime.gr

Θα βραβευτούν και θα “αποθεωθούν” από τους φίλους του Παναθηναϊκού, στη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ βρίσκονται στην Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου (21.01) και ετοιμάζονται να… πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει, από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, να βραβεύει, σε κάθε εντός έδρας αγώνα του, τις παλιές μεγάλες δόξες της ομάδας και τώρα ήρθε η ώρα των Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ.

Οι δυο πρώην “Killer” του “τριφυλλιού” έφτασαν στη χώρα μας το απόγευμα του Σαββάτου (21.01) και αύριο το βράδυ θα βρεθούν στη Λεωφόρο, για να βραβευτούν και να… αποθεωθούν στο ημίχρονο του “μεγάλου” αγώνα των “πρασίνων” μες τον ΠΑΟΚ.

Πρώτος χρονικά έφτασε στο “Ελ Βενιζέλος” ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η πτήση του Τζιμπρίλ Σισέ, με τους δυο θρύλους της ομάδας να μην συναντιόνται. Η άφιξή τους όμως ήταν γνωστή στους φίλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να υπάρξει και μια μικρή υποδοχή. Ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, ενώ έβγαλε και τις ανάλογες φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις