Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τζιμπρίλ Σισέ – Μάρκους Μπεργκ: «Ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα»

Τζιμπρίλ Σισέ – Μάρκους Μπεργκ: «Ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα»

Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ βρίσκονται στην Ελλάδα, για να βραβευτούν από τον παναθηναϊκό, στο ματς του “τριφυλλιού” με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο και δήλωσαν αισιόδοξοι, πως το “τριφύλλι” μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Μάρκους Μπεργκ μίλησαν στον ΣΚΑΪ για την αποψινή επιστροφή τους στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, προέβλεψαν “καθαρή” νίκη του “τριφυλλιού” στο ματς με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους “πράσινους”.

«Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που είδα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο Γάλλος για να προσθέσει ο Σουηδός: «Θα συμφωνήσω. Είναι μεγάλο πράγμα. Και οι δύο μας ζήσαμε θαυμάσιες στιγμές στον Παναθηναϊκό και το να έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, να δούμε την ομάδα και τους οπαδούς, είναι κάτι πολύ όμορφο».

Για τον Σισέ θα είναι μια γεύση από τη Λεωφόρο, στην οποία δεν έχει αγωνιστεί. «Στη δική μου εποχή παίζαμε στο ΟΑΚΑ, αλλά θα ήθελα να αγωνιστώ στη Λεωφόρο, γιατί η ατμόσφαιρα εκεί είναι πιο έντονη», τόνισε για να συμπληρώσει ο Μπεργκ: «Έτσι είναι, το γήπεδο παίρνει… φωτιά. Δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα. Είναι το μέρος που έχει τους πιο τρελούς οπαδούς».

Αμφότεροι είναι πολύ αισιόδοξοι, τόσο για το αποψινό ντέρμπι όσο και για το πρωτάθλημα. «Θα είναι… ουάου! Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, θα υπάρχει έντονη ατμόσφαιρα. Βλέπω ένα 2-0 ή 3-0. Ειλικρινά και καθαρά. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να νικήσει ο Παναθηναϊκός. Βλέπω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, ναι!», είπε ο Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις