Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τζόελ Εμπίντ: Έκλαψε κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP και πάτησε άθελά του αντίπαλο στο κεφάλι

Τζόελ Εμπίντ: Έκλαψε κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP και πάτησε άθελά του αντίπαλο στο κεφάλι

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ο κορυφαίος των Σίξερς στην ήττα τους από τους Σέλτικς (102-114) αλλά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τα δάκρυα του -κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP– αλλά και με την άτυχη στιγμή που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Λίγο πριν το τζάμπολ του Σίξερς – Σέλτικς (game 3), πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του του βραβείου του MVP της κανονικής σεζόν του ΝΒΑ, στον Τζόελ Εμπίντ.

Ο Καμερουνέζος σέντερ παρέλαβε το Michael Jordan Trophy και -έχοντας το παιδί του στην αγκαλιά του- δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Εμπίντ ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη στο πρόσωπό του, την εποχή που εκείνος πέρασε δύσκολες φάσεις, και κάποια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Τζόελ Εμπίντ πέτυχε 30 πόντους κόντρα στους Σέλτικς, αλλά λίγο έλειψε να προκαλέσει το σοβαρό τραυματισμό αντιπάλου. Σε μια φάση στα μέσα της 4ης περιόδου, ο Χάρντεν του έκανε πάσα, οι Μπράουν και Γουίλιαμς βούτηξαν να κλέψουν την μπάλα, ο Καμερουνέζος έχασε την ισορροπία του και -πέφτοντας… πλάτη προς τους αντιπάλους του- πάτησε κατά λάθος τον Γουίλιαμς στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο Γουίλιαμς έπιασε αμέσως το πρόσωπό του δείχνοντας να υποφέρει, αφού είχε ματώσει η μύτη του. Ο παίκτης των Σέλτικς, πάντως, απέφυγε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και συνέχισε να αγωνίζεται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις