Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζόκοβιτς: Ξέσπασμα κρουσμάτων κορονοϊού στο τουρνουά του Σέρβου

Τζόκοβιτς

Το «Adria Tour exhibition» που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έφτασε στο… φινάλε του, για λόγους ασφαλείας. Ο κορονοϊός “χτύπησε” του τουρνουά, με τον Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης να φεύγει από την Κροατία χωρίς να υποβληθεί σε τεστ.

Την ώρα που στο χώρο του τένις γίνεται συζήτηση για τα αυστηρά μέτρα που θα παρθούν στο US Open, κατά του κορονοϊού, το τουρνουά “Adria Tour exhibition” που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε χώρες των Βαλκανίων, αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και μετρά “πληγές”.

Θετικοί στον ιό COVID-19 βρέθηκαν οι Βίκτορ Τρόιτσκι, Μπόρνα Τσόριτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Τρόιτσκι, που είχε παίξει στην πρώτη φάση του Adria Tour στο Βελιγράδι, έκανε το τεστ και βγήκε θετικό όπως και της γυναίκας του!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi Everyone-I want to reach out and let my fans and friends know that I tested positive back in Monaco for Covid-19. I want to make sure anyone who has been in contact with me during these past days gets tested and takes the necessary precautions. I am so sorry for any harm I might have caused. I am back home now and recovering. Thanks for your support and please stay safe and healthy. GD

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) στις

Να σημειωθεί πως εκτός από τους τρεις τενίστες που πήραν μέρος στο Adria Tour, τρία μέλη των προπονητικών ομάδων έχουν διαγνωσθεί με κορονοϊό. Πρόκειται για τον προπονητή του Ντιμιτρόφ, Κρις Γκρο, τον φυσιοθεραπευτή του Βούλγαρου, Άλγκις Χρίστοφ και τον γυμναστή του Τζόκοβιτς, Μάρκο Πανίκι.

Να αναφέρουμε ακόμα πως σήμερα (23.06.2020) αναμένεται να γίνει γνωστό και το αποτέλεσμα του τεστ για τον ίδιο τον Τζόκοβιτς. Ο “Νόλε” αρνήθηκε να κάνει το τεστ πριν φύγει από την Κροατία, βρίσκεται στη Σερβία και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε (επισκεφτεί στην πατρίδα του έναν επιδημιολόγο και τον ιατρό του). Ο “Τζόκερ”έχει εκφράσει την άρνηση του να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό -μόλις βγει εμβόλιο- στην περίπτωση που το ζητήσουν οι διοργανωτές κάποιου τουρνουά.

Την ίδια στιγμή, οι Μάριν Τσίλιτς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ (έπαιξαν και αυτοί στο “Adria Tour”) -παρόλο που τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους έδειξαν ότι δεν προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό- ανακοίνωσαν ότι θα μείνουν σε καραντίνα και θα κάνουν το τεστ ξανά σε λίγες ημέρες, για να σιγουρευτούν πως δεν θα βοηθήσουν την εξάπλωσή του.

Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ τα… έσπασαν με Καίτη Γαρμπή στο Βελιγράδι χορεύοντας ημίγυμνοι (video)

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Τζόκοβιτς και κάποιοι από τους τενίστες που συμμετείχαν στην πρώτη φάση του τουρνουά, είχαν ξεσαλώσει σε κέντρα διασκέδασης, χωρίς να παίρνουν μέτρα προφύλαξης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις