Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βαγγέλης Λιόλιος για ΚΑΕ ΑΕΚ: «Περιμένουμε τα στοιχεία για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, αλλιώς υπάρχει θέμα»

Βαγγέλης Λιόλιος για ΚΑΕ ΑΕΚ: «Περιμένουμε τα στοιχεία για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, αλλιώς υπάρχει θέμα»
Intime.gr

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος τοποθετήθηκε και για τις καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ, για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ

Λίγη ώρα μετά την κατάθεση φακέλου από πλευράς ΚΑΕ ΑΕΚ στον εισαγγελέα, ο Βαγγέλης Λιόλιος τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες της Ένωσης, μέσω έκτακτης συνέντευξης Τύπου.

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει εκκωφαντικές καταγγελίες και μιλάει για εγκληματική οργάνωση. Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτή η λέξη. Δεν είναι υπόνοιες, αλλά θέση. Εννοείται ότι πήγαμε όλες τις καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ όπως και κάποιων δημοσιογράφων στον εισαγγελέα για άμεση διερεύνηση. Με χαρά έμαθα ότι η ΑΕΚ πήγε στον εισαγγελέα. Εγώ περιμένω τα στιχεία για εγκληματική οργάνωση.

Εννοείται πως έχουμε ζητήσει όλα τα στοιχεία για να τα καταθέσουμε στην ΓΓΑ στο ΕΠΑΘΛΑ και είναι υποχρεωμένη να μας τα δώσει, αλλιώς είναι ποινικό αδίκημα. Για να πέσει άπλετο φως για το ποιοι είναι αυτοί που συνθέτουν εγκληματική οργάνωση, αλλιώς έχουμε θέμα. Δεν μπορεί κάποιος να μιλάει και να θίγει έτσι το ελληνικό μπάσκετ.

Στην τελευταία συνέλευση της ΕΟΚ εγκριθηκε με 97% να υπάρξει επιτροπή δεοντολογίας, όπου θα εγκαλούνται τέτοια πράγματα. Και φυσικά θα ζητήσουμε να πάρει θέση και η επιτροπή για να δούμε τι γίνεται. Να θυμάσαι ότι η ΕΟΚ είναι εδώ για να προστατεύει το ελληνικό μπάσκετ γιατί θέλει να το ενώσει, να ρίξει άπλετο φως στους πάντες και τρίτον, να κινείται βάσει των νόμων και των κανονισμών των υπουργικών αποφάσεων.

Δεν κάνουμε αυτό που μας έρχεται, αλλά αυτό που επιτάσσει το βίντεο. Κλείνει και αυτό το θέμα και δεν θα αναφερθώ.

Θα περιμένω τις εξελίξεις γιατί περιμένω το θέμα. Και σίγουρα περιμένουμε τις εξηγήσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ που δεν έχουν έρθει αν και τις έχουμε ζητήσει. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις