Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Μαρτίνς εκτός από προπονητής, είναι φίλος και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Μαρτίνς εκτός από προπονητής, είναι φίλος και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού»
ΦΩΤΟ Intime

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, χαρακτήρισε «καλό φίλο και μέλος της οικογένειας των «ερυθρόλευκων»» τον Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τπον Πορτογάλο τεχνικό.

Σε δηλώσεις που έκανε στο MEGA, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο για τη δουλειά που έχει κάνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά και όλα θα φανούν στο γήπεδο, αφού η όρεξη για επιτυχίες είναι δεδομένη.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι καλός φίλος, μέλος της οικογένειάς μας, γιατί πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος, μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Για αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά για να ανανεώσουμε για τα δύο χρόνια.

Δεδομένη η αγάπη του για τον Ολυμπιακό, όπως δεδομένη είναι η εκτίμηση η δική μας στο πρόσωπό του. Είμαστε χαρούμενοι, τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι κοντά μας, να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια, όρεξη να έχουμε για επιτυχίες», είπε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις