Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Πέδρο Μαρτίνς ως το 2024

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Πέδρο Μαρτίνς ως το 2024
ΦΩΤΟ Intime

Σε ανανέωση της συνεργασίας με τον πορτογάλο τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για επέκταση ως το 2024.

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί ως και το 2024, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2018 και από τότε μετρά δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων και μία Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις όπως επί της Μίλαν και της Άρσεναλ. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2024. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το 2018 και από τότε έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό σε 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 131 νίκες, 35 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενός Κυπέλλου και τη φετινή σεζόν η ομάδα, υπό τις οδηγίες του, βρίσκεται στην πρώτη θέση, ούσα αήττητη, ενώ συνεχίζει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στους «32» του UEFA Europa League.

«Είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη υπερηφάνεια αυτό που ζω αυτή τη στιγμή, όλοι γνωρίζουμε ότι νιώθω σαν το σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που αρέσει στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, την αφοσίωση, την εργασία μου, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο Μαρτίνς αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις