Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Πολλές βραδιές δικές μας μπορεί να αποτελούν δέκα ζωές για άλλους»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Πολλές βραδιές δικές μας μπορεί να αποτελούν δέκα ζωές για άλλους»
Intime.gr

Μετά την αρχική του τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Μίτσελ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε τις μετεγγραφές των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, ενώ έριξε και… ατάκα, κάνοντας μνεία στις εντός και εκτός συνόρων επιτυχίας των Πειραιωτών.

Με την εμπειρία που έχουμε και τις επαφές που έχουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι κάτι που μας βοηθά να βρούμε και να διαπραγματευτούμε, να πείσουμε ορισμένους μεγάλους παίκτες να έρθουν και να παίξουν στον Ολυμπιακό. Στα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό έχουν γίνει πάρα πολλά, όχι μόνο με τις επιτυχίες μέσα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη” ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έριξε στη συνέχεια την… ατάκα που ήθελε: “Γι’ αυτό και πολλές βραδιές δικές μας μπορεί να αποτελούν ολόκληρη ζωή ή δέκα ζωές για άλλους. Εμείς συνεχίζουμε να αξιοποιούμε αυτές τις επαφές. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η ενασχόλησή μας με τη Νότιγχαμ. Είναι κάτι που βοηθά και τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή που βρίσκεται και στην Premier League μας βοηθά ακόμη περισσότερο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είναι υπέρ του Ολυμπιακού.”

Μπορείς να μιλάς με ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη ως άνθρωπος από την Premier League κι αυτό κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη. Όπως έλεγα στον Μίτσελ χαριτολογώντας όταν ήρθε έχουμε γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινώντας από τον Μίτσελ, τον Καρεμπέ, τον Μαρσέλο, τον Χάμες, να δούμε τι άλλο θα πάρουμε” ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις