Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Βανέσα Μπράιαντ: Δικαίωση και αποζημίωση 16 εκατ. για τη διαρροή των φωτογραφιών με τις σορούς των Κόμπι και Τζίτζι

Βανέσα Μπράιαντ: Δικαίωση και αποζημίωση 16 εκατ. για τη διαρροή των φωτογραφιών με τις σορούς των Κόμπι και Τζίτζι
ΑΠΕ

Η δικαστική αντιδικία που είχε η Βανέσα Μπράιαντ με την κομητεία του Λος Άντζελες έβγαλε… νικήτρια την χήρα του θρυλικού αθλητή του ΝΒΑ.

Η πολύκροτη υπόθεση της αγωγής της Βανέσα Μπράιαντ, λόγω των φωτογραφιών που διέρρευσαν -με τις σορούς του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης τους, Τζίτζι, από το φρικτό δυστύχημα που είχαν με ελικόπτερο το 2020- έφτασε στο τέλος της.

Η Βανέσα Μπραιαντ δικαιώθηκε και θα λάβει το ποσό των 16 εκατ. δολαρίων όπως αποφάσισε το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες, καλώντας την κομητεία να πληρώσει.

Παράλληλα, αποζημίωση περίπου 15 εκατ. ευρώ θα κληθεί να καταβάλει στον έτερο ενάγοντα, Κρίστοφερ Τσέστερ που έχασε τη σύζυγό του Σάρα και την κόρη του Πέιτον στη συντριβή.

Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, διαπιστώθηκε ότι διασώστες και πυροσβέστες που είχαν βρεθεί στο σημείο, είχαν τραβήξει φωτογραφίες από τα κινητά τους και τις είχαν μοιραστεί μεταξύ τούς, με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να… ξεφύγουν και σε άλλα άτομα.

Σύμφωνα με τους εννέα ενόρκους, το συγκεκριμένο γεγονός παραβίασε την ιδιωτικότητα της οικογένειας, προκαλώντας συναισθηματικό τραύμα. Όπως έγινε γνωστό, τη στιγμή που γινόταν η ανάγνωση της ετυμηγορίας, η Βανέσα Μπράιαντ “λύγισε” και έκλαψε στο δικαστήριο.

Η Βανέσα Μπράιαντ μετά τη δικαστική απόφαση και νιώθοντας σαφώς δικαιωμένη, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της και της κόρης της, γράφοντας «Όλα για σας, σας αγαπάω. Δικαίωση για Κόμπι και Τζίτζι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις