Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βασιλακόπουλος για την καταγγελία βιασμού στην ΕΟΚ: «Να κάνω τον Πουαρό; Κανείς δεν ήρθε σε εμάς»

Βασιλακόπουλος για την καταγγελία  βιασμού στην ΕΟΚ: «Να κάνω τον Πουαρό; Κανείς δεν ήρθε σε εμάς»
ΦΩΤΟ Intime

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σχολίασε την καταγγελία για απόπειρα απόπειρα βιασμού από στέλεχος της ομοσπονδίας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Άγνοια επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με την καταγγελία για απόπειρα βιασμού από στέλεχος σε υπάλληλο της ομοπσονδίας. Ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το συγκεκριμένο θέμα και απάντησε πως αγνοεί το περιστατικό και περίμενε να φτάσει κάποια καταγγελία στα χέρια του, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Click4More: Οργισμένη απάντηση της ΕΟΚ σε καταγγελία περί βιασμού από στέλεχός της – «Προκαλούνται απορίες»

«Το αγνοώ, όπως πολλοί. Καμία καταγγελία δεν έγινε και δεν γνωστοποιήθηκε από κανέναν. Και τι να κάνω τον Πουαρό; Περίμενα να φτάσει η καταγγελία. Αλλά ουδέποτε και από κανέναν δεν ήρθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Θυμίζουμε πάντως ότι νωρίτερα σήμερα (23/3) ο υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, διαβίβασε στον Εισαγγελέα την καταγγελία υπαλλήλου της ΕΟΚ, που έγινε την περασμένη Παρασκευή (19/3) για απόπειρα βιασμού από στέλεχος της Ομοσπονδίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις