Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βασιλειάδης: “Εισαγγελέας στο Ολυμπιακός-Προμηθέας και αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις”

Βασιλειάδης: “Εισαγγελέας στο Ολυμπιακός-Προμηθέας και αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις”

Κανονικά θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός – Προμηθέας, παρά το χθεσινοβραδινή… επίσκεψη χούλιγκαν στο σπίτι του ενός από τους τρεις διαιτητές του αγώνα στο ΣΕΦ, Παναγιώτη Αναστόπουλου, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν θα επέμβει στη διεξαγωγή του Ολυμπιακός – Προμηθέας στο ΣΕΦ. Ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι  έχει ζητήσει την παρουσία εισαγγελέα αλλά και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων και κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους 

«Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα», τόνισε ο υφυπουργός αθλητισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις