Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: «Από 15 χρονών στα γαλανόλευκα και τώρα έτοιμος να υπηρετήσει την Εθνική ως προπονητής» σχολιάζει η ΕΟΚ

Βασίλης Σπανούλης: «Από 15 χρονών στα γαλανόλευκα και τώρα έτοιμος να υπηρετήσει την Εθνική ως προπονητής» σχολιάζει η ΕΟΚ
Intime.gr

Η ΕΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα εκπληκτικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Βασίλη Σπανούλη με την Εθνική μπάσκετ, λίγο πριν ο “Kill Bill” παρουσιαστεί ως προπονητής της.

Ο Βασίλης Σπανούλης αναλαμβάνει τα ηνία της Εθνικής μπάσκετ, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει -πριν από λίγες ώρες- την διετή συμφωνία της με τον προπονητή του Περιστερίου.

Λίγη ώρα πριν την παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη στους εκπροσώπους του Τύπου, η Ομοσπονδία δημοσίευσε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του “Kill Bill” ως παίκτης της Εθνικής μπάσκετ.

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης υπηρέτησε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, αλλά και την ανδρική ομάδα με σημαντικότερες διακρίσεις το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 2005, το χάλκινο του 2009 και φυσικά το ασημένιο μετάλλιο του 2006 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την συγκλονιστική του εμφάνιση στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ, που “σφράγισε” και το “εισιτήριό” του για το NBA.

Βασίλης Σπανούλης… Από 15 χρονών στα γαλανόλευκα και τώρα έτοιμος να υπηρετήσει την Εθνική Ομάδα και ως προπονητής!” ανέφερε στο σχόλιό της η ΕΟΚ.

Δείτε το βίντεο της ομοσπονδίας:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις