Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: Αποθέωση και βράβευση στο ΣΕΦ για τον θρύλο του Ολυμπιακού

Βασίλης Σπανούλης: Αποθέωση και βράβευση στο ΣΕΦ για τον θρύλο του Ολυμπιακού
Intime.gr

Η στιγμή που όλοι όσοι γέμισαν το ΣΕΦ, περίμεναν να δουν! Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε ως αντίπαλος στην έδρα του Ολυμπιακού και… αποθεώθηκε. Ο προπονητής του Περιστερίου βραβεύτηκε από την “ερυθρόλευκη” διοίκηση και είδε τον κόσμο των Πειραιωτών να τον “αγκαλιάζει” για μια ακόμα φορά.

Λίγο πριν την παρουσίαση των ομάδων, ο Βασίλης Σπανούλης -χωρίς να σταματήσει στιγμή να χαμογελάει και να χαιρετάει γνωστούς- έκανε την εμφάνισή του στο παρκέ, και όλο το ΣΕΦ (πάνω από 7.000 οπαδοί) σηκώθηκε… όρθιο και φώναζε ρυθμικά το όνομά του!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήγε στον πάγκο του Περιστερίου και αγκάλιασε τον παλιό του παίκτη -και νυν προπονητή- με το γήπεδο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Λίγο μετά, από το cube του ΣΕΦ προβλήθηκε ένα βίντεο για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αείμνηστο Ντούσαν Ίβκοβιτς, και τους Γιώργο Πρίντεζη, Θοδωρή Παπαλουκά, Λούκας Ντόντσιτ, Κώστα Σλούκα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Νίκος Ζήση να μιλάνε για τον “V-Span”.

Μετά την επίσημη παρουσίαση Ολυμπιακού και Περιστερίου, ο Βασίλης Σπανούλης πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού και αγκάλιασε τον Κώστα Παπανικολάου (εκτός αποστολής των Πειραιωτών).

Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βραβεύουν τον πρώην αρχηγό των “ερυθρόλευκων” και θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, για την σπουδαία και μεγάλη προσφορά του. Να αναφέρουμε ότι στο ΣΕΦ βρέθηκε και η σύζυγος του Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις