Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: Η ερώτηση που τον έκανε να χαμογελάσει και το σχόλιο του Σερέλη

Βασίλης Σπανούλης: Η ερώτηση που τον έκανε να χαμογελάσει και το σχόλιο του Σερέλη
Intime.gr

Παναθηναϊκός και Περιστέρι θα “μονομαχήσουν” στα ημιτελικά της Basket League. Χρήστος Σερέλης και Βασίλης Σπανούλης θα έχουν μια προπονητική κόντρα, με τους δυο κόουτς όμως να δέχονται από μια ιδιαίτερη ερώτηση, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (11.05).

Έχοντας ένα χρόνο προπονητικής στην… πλάτη, ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να οδηγήσει το Περιστέρι στα ημιτελικά της Basket League. Η ομάδα των δυτικών προαστίων θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό του Χρήστου Σερέλη, με τους δυο προπονητές βρίσκονται κοντά στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Πέμπτη.

Ο Βασίλης Σπανούλης ερωτήθηκε για το αν νιώθει το ίδιο… σφίξιμο στο στομάχι ως προπονητής και εάν μοιάζει με αυτό που είχε ως παίκτης. Αφού χαμογέλασε, ο κόουτς του Περιστερίου ανέφερε: «Είναι πιο εύκολο το θέμα της προπονητικής. Ως παίκτης προσπαθούσα να κρατάω τον εαυτό μου σε μια τέλεια κατάσταση. Πάντα ήθελα να είμαι έτοιμος, στο 100%. Ανησυχούσα για τα πάντα. Σκεφτόμουν αν πρέπει να κάνω μια ένεση για τους πόνους, είχα άγχη. Αυτά τα έχει ένας παίκτης. Ως προπονητής έχεις άλλα πράγματα. Δούλεψα με σπουδαίους προπονητές σε όλη την καριέρα μου, ήμουν ευλογημένος. Με βοηθούν όλα αυτά στην αρχή μου ως προπονητής. Πιο δύσκολα το βίωνα ως παίκτης, παρά ως προπονητής».

Ο Χρήστος Σερέλης ερωτήθηκε για το εάν προτιμάει τον Βασίλη Σπανούλη ως αντίπαλο παίκτη ή προπονητή: «Δεν τον έχω παίξει αντίπαλο ως παίκτης. Κάνω πλάκα… Μιλάμε για τον Σπανούλη, έναν θρύλο στο παγκόσμιο μπάσκετ ως παίκτη. Είναι και θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής, έχει όλα τα φόντα. Όλοι οι προπονητές σεβόμαστε κάθε αντίπαλό μας και προετοιμάζουμε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 52:24 του video που ακολουθεί

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις