Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης μετά το Παναθηναϊκός – Περιστέρι: «Μοναδικός υπεύθυνος για την εικόνα αδιαφορίας είμαι εγώ»

Βασίλης Σπανούλης μετά το Παναθηναϊκός – Περιστέρι: «Μοναδικός υπεύθυνος για την εικόνα αδιαφορίας είμαι εγώ»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός “σάρωσε” με 101-57 το Περιστέρι στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Basket League και ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε την ευθύνη για την κακή ομάδα της ομάδας του.

Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το Παναθηναϊκός – Περιστέρι, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε λόγο για εικόνα αδιαφορίας από τους παίκτες του και απέφυγε να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία την απραξία των τελευταίων ημερών.

Οι δηλώσεις του Σπανούλη

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ παράξενο για εμένα να βλέπω αυτήν την εικόνα της ομάδας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε εικόνα αδιαφορίας και γι’ αυτήν την εικόνα ο μοναδικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήταν ωραίο για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο ή και για όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση να έχουμε αυτήν την εικόνα».
Για το αν η αγωνιστική απραξία της ομάδας του αποτελεί δικαιολογία: «Η απραξία δεν ήταν καλή για καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμασταν από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, είχαμε καλό μομέντουμ, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να περιμένουμε 20 ημέρες. Όμως δεν είναι αυτή δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις