Πέμπτη, 9 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: «Πάντα ήθελα Ολυμπιακό και μετά το Μαρούσι και μετά το NBA»

Βασίλης Σπανούλης: «Πάντα ήθελα Ολυμπιακό και μετά το Μαρούσι και μετά το NBA»
ΦΩΤΟ intime

Ο Βασίλης Σπανούλης  θα τιμηθεί στο «The Night Of The Legend», που ετοιμάζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο περιθώριο του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο  (17/9 – 20:00) και ο άλλοτε αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε για την καριέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports, ο Σπανούλης αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και εξήγησε την επιλογή του.

Οι δηλώσεις του Σπανούλη

«Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε δώσει πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ, σε τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Όμως, χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό.

Και μετά το NBA ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, όμως δεν είχε καθίσει. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας που δεν είχε καταφέρει κάτι τα τελευταία χρόνια και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο, μου έδινε ζωή και ήθελα να κάνω», ανέφερε ο Σπανούλης στο preview της συνέντευξης στη NOVA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις