Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: ΑΕΚ για… Champions League! Ο Ολυμπιακός βρήκε “stop” στο ΟΑΚΑ

Βαθμολογία Superleague: ΑΕΚ για… Champions League! Ο Ολυμπιακός βρήκε “stop” στο ΟΑΚΑ
Intime.gr

Τους πρώτους του βαθμούς στα play off της Superleague ο Ολυμπιακός, μένοντας στο 0-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού. Κερδισμένη για μια ακόμα αγωνιστική η ΑΕΚ, μετά το “διπλό” επί του Άρη και της “γκέλας” του ΠΑΟΚ. Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής στο μίνι πρωτάθλημα.

Χωρίς γκολ και νικητή έληξε το ελληνικό «clasico» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (0-0), με τους “ερυθρόλευκους” -έχοντας κάνει το 5x5 στα πρώτα ματς των play off της Superleague να γνωρίζουν την πρώτη βαθμολογική τους απώλεια στο μίνι πρωτάθλημα.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ πήρε εύκολη νίκη με σκορ 4-1 επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off της Superleague και πλέον έχει το… προβάδισμα για να καταλάβει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το βράδυ του Σαββάτου (04.07.2020), ο ΟΦΗ υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2 τον ΠΑΟΚ στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 6η αγωνιστική των play off της Superleague, και του στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Την ερχόμενη (7η) αγωνιστική των play off, που θα γίνει την Τετάρτη (08.07.2020) ο Άρης θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ να δεχθεί στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 82

2. ΑΕΚ 62

3. ΠΑΟΚ 60

4. Παναθηναϊκός 51

5. Άρης 38

6. ΟΦΗ 36

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις