Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: Άρης και Παναθηναϊκός «πιέζουν» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Superleague
Intime.gr

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (23.01.2021) και τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού, μια ημέρα πριν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

O Άρης πέρασε από τη Ριζούπολη, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης me 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Το «τρίποντο» αυτό ανέβασε τους Θεσσαλονικείς στην 3η θέση με 36 βαθμούς (όσους έχει και η 2η ΑΕΚ) και στο +1 από τον 4ο ΠΑΟΚ, μια ημέρα πριν από το ντέρμπι των δυο «δικεφάλων» στην Τούμπα. Κι όλα αυτά ενώ αναμένει την ενίσχυσή της με τον Κώστα Μήτρογλου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε την 4η σερί του νίκη στη φετινή Superleague, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-0. Έτσι, το «τριφύλλι» παρέμεινε σε… τροχιά τετράδας (5ο με 31 βαθμούς και στο -4 από τον ΠΑΟΚ) αφήνοντας τον ΟΦΗ στην 9η θέση με 19 β.

Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Superleague, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ και διατηρήθηκε στην 6η θέση του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 27 βαθμούς. Όσον αφορά τους «βυσσινί», έμειναν «κολλημένοι» στην προτελευταία θέση και τους 8 βαθμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις