Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: Η μοναξιά της ΑΕΚ και η ευρωπαϊκή προοπτική του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Superleague: Η μοναξιά της ΑΕΚ και η ευρωπαϊκή προοπτική του Παναθηναϊκού
ΦΩΤΟ intime

Νέα δεδομένα δημιουργήθηκαν… πίσω από τον Ολυμπιακό, στο βαθμολογικό πίνακα της Superleague. Μόνη δεύτερη η ΑΕΚ – Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ – Άνοιξε… ευρωπαϊκή πόρτα ο Παναθηναϊκός, μετά το «διπλό» επί του Άρη.

Έστω και πολύ δύσκολα, ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, νικώντας με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκης» και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του (έφτασε τους 45 βαθμούς στη Superleague).

Πίσω από τον Ολυμπιακό όμως είχαμε αλλαγές. Η ΑΕΚ νίκησε τον Ατρόμητο, έφτασε τους 36 βαθμούς και προσπέρασε τον Άρη (33 β.) μένοντας μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άρης όχι μόνο είδε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (35 β.) να τον προσπερνάνε, αλλά με την εντός έδρας ήττα του από τον Παναθηναϊκό (1-0) είδε το «τριφύλλι» να τον πλησιάζει (28 β.).

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει ξεπεράσει το κακό του ξεκίνημα στη Superleague και ελπίζει πως –με ανάλογη πορεία στη συνέχεια- θα μπορέσει να μπει στην 4άδα, που οδηγεί στην Ευρώπη, τη νέα σεζόν. Να αναφέρουμε επίσης ότι την ερχόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ παίζει στην έδρα του ΠΑΟΚ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις