Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βαθμολογία play off – Superleague 1: Σε δύσκολη θέση η ΑΕΚ μετά τις νίκες Άρη και Παναθηναϊκού

Βαθμολογία play off – Superleague 1: Σε δύσκολη θέση η ΑΕΚ μετά τις νίκες Άρη και Παναθηναϊκού
Intime.gr

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague 1, μετά τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού και ενώ εκκρεμεί το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, για να ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική των play off.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής των play off της Superleague και ανέδειξε νικητές τους “κίτρινους” (1-0). Το “τρίποντο” αυτό μέσα στο “Βικελίδης” ανέβασε την ομάδα του Χέρμαν Μπούργος στους 53 πόντους και την έφερε στο -6 από το δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, “δικέφαλο του Βορρά”.

Στο… clasico που ακολούθησε, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό (1-0) μέσα στο “Απ. Νικολαΐδης”, παρέμεινε στο -2 από τους “κίτρινους” και βρέθηκε στο +3 από την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η 5η αγωνιστική των play off ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα, με την ΑΕΚ να παίζει στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η Ένωση θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να μην απομακρυνθεί από Άρη, Παναθηναϊκό και την… Ευρώπη.

Παράλληλα, να αναφέρουμε ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς εκκρεμεί η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η βαθμολογία των play off

Ολυμπιακός 70 *

ΠΑΟΚ 59 *

Άρης 53

Παναθηναϊκός 51

ΑΕΚ 48

ΠΑΣ Γιάννινα 43

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις