Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βαθμολογία play off: Η ΑΕΚ τελείωσε το ευρωπαϊκό όνειρο του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία play off: Η ΑΕΚ τελείωσε το ευρωπαϊκό όνειρο του Παναθηναϊκού
Intime.gr

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού κι έτσι «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στο Europa Conference League. Μαζί της, ΠΑΟΚ και Άρης. Οριστικά εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός.

Η «μάχη» για τη συμμετοχή στο Europa Conference League «κλείδωσε» δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε των play off της Superleague.

Η ΑΕΚ πήρε «χρυσό» διπλό στο γήπεδο της Λεωφόρου επί του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, επικρατώντας με 1-0 χάρις στο γκολ του Πέτρου Μάνταλου κι εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδό της στο Conference League της επόμενης περιόδου.

Και μαθηματικά εκτός Ευρώπης πλέον ο Παναθηναϊκός καθώς -ακόμη κι αν πιάσει την ΑΕΚ στους 58 βαθμούς στα δύο τελευταία ματς- υστερεί στην τελική ισοβαθμία και στο τρίτο και τελευταίο κριτήριο (στα υπόλοιπα -βαθμούς, γκολ- έχουν απόλυτη ισορροπία), διότι οι «κιτρινόμαυροι» τερμάτισαν πιο ψηλά στην κανονική περίοδο.

Τα άλλα δυο «εισιτήρια» για το Europa Conference League πάνε στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Πλέον, μένει να δούμε τη θέση που θα καταλάβουν οι ομάδες πίσω από τον πρωταθλητή, Ολυμπιακό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις