Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βέλγιο – Ελλάδα: Στην κίτρινη του Ταχτσίδη στάθηκε ο… υπερήφανος Σκίμπε!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, μετά την ισοπαλία της Ελλάδας στην έδρα του Βελγίου. Ο Σκίμπε δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, τόνισε πως νιώθει άσχημα για τον τρόπο που ήρθε το 1-1, ενώ έκανε λόγο για… ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, όμως πρώτα θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για την εθνική τους εορτή. Σήμερα είναι άσχημη η ισοπαλία έτσι όπως ήρθε, καθώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη παρά το γεγονός πως την αγγίξαμε. Όπως ήρθε η ισοπαλία ήταν σαν ήττα για εμάς, όπως το ακριβώς αντίστροφο ήταν η ισοπαλία με τη Βοσνία.

Θέλω να πω όμως ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την αποβολή του Ταχτσίδη, μιας και ναι μεν η πρώτη κάρτα ήταν σωστή, αλλά η δεύτερη κίτρινη δεν υπήρχε. Τους έδωσε ένα πλεονέκτημα μ’ αυτή την κάρτα ο διαιτητής».

Ερωτηθείς για τις απουσίες της εθνικής μας στο επόμενο παιχνίδι, δήλωσε: «Μέχρι τότε έχουμε αρκετό καιρό και διαθέτουμε πολλούς καλούς παίκτες για να αντικαταστήσουμε αυτούς που λείπουν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα για την καταπληκτική απόδοση που είχε σήμερα σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε