Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Βέλγιο – Σουηδία: «Μιλήσαμε με τους παίκτες και διακόψαμε το παιχνίδι από σεβασμό στη ζωή» δήλωσε ο Ράινφελντ

Βέλγιο – Σουηδία: «Μιλήσαμε με τους παίκτες και διακόψαμε το παιχνίδι από σεβασμό στη ζωή» δήλωσε ο Ράινφελντ
ΦΩΤΟ Reuters

Το τρομοκρατικό “χτύπημα” έξω από το γήπεδο των Βρυξελλών, οδήγησε στο θάνατο δύο οπαδών, αλλά και στη διακοπή της αναμέτρησης Βέλγιο – Σουηδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο πρόεδρος της σουηδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Φρέντερικ Ράινφελντ, μίλησε για το γεγονός και εξήγησε ότι η απόφαση ελήφθη από κοινού με το Βέλγιο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ράινφελντ δήλωσε τα εξής: «Είναι τρομερό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο οπαδοί μας που σκοτώθηκαν κοντά στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε τι συνέβη, δεν ξέρουμε αν κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη. Τόσο η σουηδική όσο και η βελγική ομάδα πήραν την απόφαση να μην συνεχίσουν τον αγώνα και νομίζω ότι πρέπει να γίνει σεβαστό. Στα μισά του αγώνα οι παίκτες ενημερώθηκαν για το τι είχε συμβεί, σε καταστάσεις όπως αυτή χρειάζονται πάντα λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση. Μιλήσαμε με τους παίκτες και πολύ γρήγορα πήραμε την απόφαση να μην παίξουμε. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση. Μια επιλογή που πήραμε από σεβασμό στη ζωή και την ασφάλεια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις