Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Βενγκέρ: “Δεν βαρέθηκα ακόμη! Θέλω να μείνω στην Αρσεναλ”

Βενγκέρ: “Δεν βαρέθηκα ακόμη! Θέλω να μείνω στην Αρσεναλ”

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα μπορούσε να συνεχίσει να κάθεται για τέσσερα ακόμη χρόνια στον πάγκο της Αρσεναλ, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Αλσατός προπονητής των Λονδρέζων, που δεν έχει κρύψει την επιθυμία να παραμείνει στον σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα λάβει μια απόφαση το Μάρτιο ή τον Απρίλιο για το αν θα επεκτείνει τα 20 χρόνια παρουσία του στην αγγλική ομάδα. Μία συζήτηση που φούντωσε μετά την βαριά ήττα (5-1) στο Μόναχο από την Μπάγερν, το βράδι της Τετάρτης, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τους «16» του Champions League.

Ο 67χρονος προπονητής, πρόσθεσε την Παρασκευή, ότι την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται σε κάποιο πάγκο στην Άρσεναλ ή «κάπου αλλού». Ο Βενγκέρ αρνήθηκε στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης που υποστήριξαν ότι αυτό προοριζόταν ως απειλή και είπε ότι η προτίμησή του είναι να παραμείνει στην Αρσεναλ. «Δεν είναι απειλή, είπε ο Βενγκέρ. «Η προτίμησή μου είναι πάντα να είμαι στην Αρσεναλ και το έχω δείξει. Αλλά νομίζω ότι είμαι αρκετά ενήλικας για να αναλύσω την κατάσταση».

Ο δεύτερος μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της Premier League, πίσω από τον Αλεξ Φέργκιουσον, ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Αρσεναλ στο τέλος της σεζόν. «Ο Φέργκιουσον ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από ό,τι είμαι σήμερα , όταν εκείνος αποσύρθηκε,» είπε ο Βενγκέρ. «Έτσι ίσως υπάρχουν ακόμα τέσσερις σεζόν ή ίσως υπάρχουν κάποιες περισσότερο ή κάποιες λιγότερο, δεν ξέρω. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Ο Φέργκιουσον έχει κάποια άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή του. Ήταν ένας απίστευτος προπονητής, αλλά όταν έχεις βαρεθεί έχεις βαρεθεί. Και εγώ δεν είμαι σε αυτό το στάδιο».

Ο Βενγκέρ δεν έχει κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος από το 2004. Η ήττα στο Μόναχο καταδικάζει σχεδόν βέβαια την Αρσεναλ στον έβδομο διαδοχικό αποκλεισμό της από την πρώτη φάση νοκ-άουτ του Champions League.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε