Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενγκέρ: “Η συνταξιοδότηση είναι σαν να πεθαίνεις”

Βενγκέρ: “Η συνταξιοδότηση είναι σαν να πεθαίνεις”

Ο Αρσέν Βενγκέρ επανέλαβε τη διάθεσή του να παρατείνει την προπονητική του καριέρα και την επόμενη σεζόν, λέγοντας ότι μία πιθανή συνταξιοδότηση θα είναι σαν θάνατος για εκείνον.

Οι φωνές για τον τερματισμό της εικοσαετούς καριέρας του στην Αρσεναλ έχουν αυξηθεί, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Champions League για έβδομη διαδοχική σεζόν, αλλά και τις τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην Premier League, πριν την σημερινή αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν θα συνταξιοδοτηθώ», είπε στους δημοσιογράφους ο Βενγκέρ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν. «Οι αποχωρήσεις είναι για τους νέους. Για τους ηλικιωμένους η συνταξιοδότηση είναι σαν να πεθαίνουν. Φυσικά και είμαι τόσο πεινασμένος, όπως ήμουν όταν έφτασα. Κουβαλάω λίγο περισσότερη πίεση στους ώμους μου από ό,τι πριν από 20 χρόνια, αλλά η πείνα είναι ακριβώς η ίδια», πρόσθεσε ο Αλσατός προπονητής της Αρσεναλ.

«Δεν φοβάμαι και μισώ την ήττα. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι πως θα κερδίσεις. Μπορώ να καταλάβω τους φιλάθλους που είναι δυσαρεστημένοι με κάθε ήττα. Αλλά ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε στη νίκη, είναι να μείνουμε ενωμένοι με τους οπαδούς και να δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε