Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βέροια – Λαμία 1-2: Προβάδισμα παραμονής στη Superleague 1

Βέροια – Λαμία 1-2: Προβάδισμα παραμονής στη Superleague 1
ΦΩΤΟ Intime

Η Λαμία επικράτησε της Βέροιας με 2-1, εκτός έδρας με τα γκολ των Μπεχεράνο και Μανούσου και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Superleague 1. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους ο Πασάς.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση της Βέροιας, μετουσιώνοντας την πίεση σε γρήγορο γκολ, με τον Μπεχεράνο να νικάει τον Παπαδόπουλο με κεφαλιά (0-1).

Η Βέροια δυσκολεύτηκε αρκετά να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμίας, με τους γηπεδούχους όμως να χάνουν την ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσουν, με τον Πεταυράκη και Γιακουμάκη  αντίστοιχα, να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Σαράνοφ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους ίδιους ρυθμούς που τελείωσαν τον πρώτο, πιέζοντας για την ισοφάριση. Τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 78′ με τον Πασά να σκοράρει, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Σαράνοφ.

Οι… πανηγυρισμοί κράτησαν μόλις 4 λεπτά για την ομάδα του Δερμιτζάκη, καθώς ο Μανούσος μετά από πάσα του Καραμάνου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Φθιώτες με δυνατό σουτ.

Η Λαμία κράτησε το προβάδισμα της μέχρι το τέλος, παίρνοντας σπουδαία νίκη περιμένοντας πλέον την Βέροια στην έδρα της, προκειμένου να σφραγίσει την παραμονή της στη Superleague 1.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις