Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βινίσιους: “Μπορώ να βοηθήσω και αμυντικά την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Βινίσους, ο οποίος τόνισε ότι αν και επιθετικός με την εμπειρία του από το Καμπιονάτο απέκτησε και αμυντικές γνώσεις. 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στο περιθώριο της υπογραφής συμβολαίου 2,5 ετών με την Ενωση, τόνισε: «Ειμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις μίλησα με τους υπεύθυνους, μου παρουσίασαν ένα μεγάλο πρότζεκτ. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα. Ειμαι επαγγελματίας. Δεν έχω παίξει το τελευταίο διάστημα, καθημερινά όμως κάνω προπόνηση. Αν ο προπονητής με επιλέξει να πάρω χρόνο συμμετοχής είμαι πανέτοιμος.

Είναι προφανές όταν είναι να έρθεις σε κάποια ομάδα συλλέγεις πληροφορίες. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα της ΑΕΚ έχει πάρα πολύ θερμούς οπαδούς και γι’ αυτό ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο.

Τα προσωπικά μου χαρακτηριστικά είναι περισσότερο επιθετικά. Βέβαια μετά από τρια χρόνια παρουσίας στο ιταλικό πρωτάθλημα έχω μάθει πολλά αμυντικά. Σίγουρα ένας παίκτης πρέπει να έχει μια ισορροπία, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, γι’ αυτό θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ να διεκδικήσει και να κατακτήσει μεγάλους στόχους».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε