Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στου Ρέντη – Χαροπαλεύει ο αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι

Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στου Ρέντη – Χαροπαλεύει ο αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε με ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», όπου διεξαγόταν ο αγώνας ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός για για το League Cup στο βόλεϊ ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του αστυνομικού κρέμεται από μια κλωστή καθώς η φωτοβολίδα έμεινε για αρκετή ώρα στο πόδι του και του προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο μηρό.

Οι στιγμές έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» ήταν τραγικές καθώς το πόδι του άτυχου αστυνομικού είχε πιάσει φωτιά και καιγόταν καθώς η ναυτική φωτοβολίδα δε σβήνει.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr αποτυπώνεται η ώρα που δέχονται επίθεση οι αστυνομικοί από τους χούλιγκαν.

Αμέσως στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει και να τον οδηγήσει στο Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημερεύει και ο αστυνομικός που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι γύρω στα 30, μπήκε κατευθείαν στην Εντατική και διασωληνώθηκε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετέβη εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σε επεισόδια με οπαδούς έξω από το κλειστό Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αστυνομικός τραυματίστηκε από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, που τον πέτυχε στο μηρό και έχασε πολύ αίμα, ενώ αυτή την ώρα χειρουργείται.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 120 ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένη έξω από το γήπεδο.

Λίγα λεπτά μετά η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς να αρχίζουν να πετάνε τη μία φωτοβολίδα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα μια εξ αυτών να καρφωθεί στο μηρό ενός αστυνομικού.

Το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup διακόπηκε οριστικά ύστερα από αναμονή 45 λεπτών καθώς η ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό του Ρέντη ήταν αποπνικτική και οι αθλητές δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις