Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Βλαχοδήμος: Ανακοινώθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ και αποχαιρέτησε την Μπενφίκα

Βλαχοδήμος: Ανακοινώθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ και αποχαιρέτησε την Μπενφίκα
Reuters

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την Νότιγχαμ Φόρεστ να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Μπενφίκα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από την Μπενφίκα, με τον πορτιέρε της Εθνικής Ελλάδας να υπογράφει στην αγγλική ομάδα τετραετές συμβόλαιο.

Μετά από μια πενταετία στην Πορτογαλία ο 289χρονος Βλαχοδήμος αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις στην καριέρα του και έτσι μετακόμισε στην Premier League, έχοντας έρθει σε ρήξη νωρίτερα με τον προπονητή του στην Μπενφίνα, Ρόγκερ Σμιντ.

Συνολικά στην Μπενφίκα αγωνίστηκε σε 255 παιχνίδια εκ των οποίων στα 94 κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Από μεριάς του, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είπε “αντίο” στην Μπενφίκα και αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας, με μήνυμα μέσα από τα social media.

«Benfiquistas, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω μετά από πέντε χρόνια που εκπροσωπώ την Μπενφίκα. Έπαιξα σε 225 αγώνες, τέσσερις τίτλοι, πολλές χαρές, αλλά και λύπη, πάντα όμως απόλυτη με αφοσίωση και δέσμευση στην Μπενφίκα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ειδικά σε όλους όσους ήταν συμπαίκτες μου, σε όλους όσους μας συνόδευαν σε καθημερινή βάση, και ακόμα περισσότερο στην Benfiquista Universe, που ήταν παρούσα παντού και πάντα με γέμιζε με αγάπη και στοργή.

Εύχομαι καλή τύχη στην Μπενφίκα. Για πάντα ένας από εσάς.

Μην κλαις γιατί τελείωσε. Χαμογέλα γιατί συνέβη».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odysseas Vlachodimos (@vlachod1mos)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις