Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βολές” από τη Ζόρια στην ΑΕΚ: “Αυτοί έφεραν άρρωστους ποδοσφαιριστές”

“Βολές” από τη Ζόρια στην ΑΕΚ: “Αυτοί έφεραν άρρωστους ποδοσφαιριστές”
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ επέστρεψε από την Ουκρανία με 6 κρούσματα του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στον Άρη.

Από τη Ζόρια όμως, δεν δέχονται ότι μπορεί να φέρουν ευθύνη για τα θετικά τεστ των παικτών της ΑΕΚ και μάλιστα ο πρόεδρος του ουκρανικού συλλόγου, Στάνισλαβ Ογκ​άνοφ, έριξε “βολές” προς την Ένωση για το συμβάν.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ζόρια

«Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την υποδοχή των επισκεπτών, την άφιξή τους, τη διαμονή σε ξενοδοχείο, τις προφυλάξεις που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Το πεδίο ευθύνης μας είναι το γήπεδο. Όλοι όσοι εισήλθαν στην αρένα είχαν σήμα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, και ελέγχθησαν από τον εκπρόσωπο του αγώνα. Επομένως, οι κατηγορίες των Ελλήνων εναντίον μας είναι αβάσιμες, αυτά είναι τα προβλήματά τους και τα προβλήματα της εταιρείας με την οποία εργάστηκαν σε αυτό το θέμα.

Οι παίκτες μας, όπως έπρεπε σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο της UEFA, υποβλήθηκαν σε τεστ δύο ημέρες πριν από τον αγώνα και δεν υπήρχαν θετικά αποτελέσματα. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν ήρθε στο παιχνίδι, αρρώστησε. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι οι ίδιοι έφεραν άρρωστους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, μετά το παιχνίδι με τη Ζόρια, είπαν ότι ένας από τους παίκτες τους είχε πυρετό, οπότε πέταξαν επειγόντως στο σπίτι τους. Οσο για το αν θα κάνουμε έκτακτα τεστ στους παίκτες μας τώρα, δεν το νομίζω. Ακολουθούμε το πρωτόκολλο και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα πρωταθλήματος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις