Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος – ΑΕΚ 4-3: Φιλική ήττα με «αγγλικό σκορ» για την Ένωση

Βόλος – ΑΕΚ 4-3: Φιλική ήττα με «αγγλικό σκορ» για την Ένωση
ΦΩΤΟ Intime

Οι άμυνες πήγαν… περίπατο στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η Ένωση γνώρισε την ήττα με 4-3 από τους γηπεδούχους Βολιώτες.

Με την πρεμιέρα της Superleague να έχει αναβληθεί, οι δύο ομάδες συνέχισαν την προετοιμασία τους με ένα ματς χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, το οποίο είχε πάντως… αγγλικό σκορ με πλούσιο θέαμα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις ένα γκολ, με τους Θεσσαλούς να παίρνουν το προβάδισμα με πέναλτι που έκανε ο Σάκχοφ στον Ρεγκατίν (36′) και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαριέντος. Ο “καταιγισμός” ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Βόλο να διπλασιάζει τα τέρματά του στο 49′ με τον Φερνάντες και την ΑΕΚ να μειώνει στο 53′ με τον Τάνκοβιτς από ασίστ του εξαιρετικού Αμραμπάτ.

Τρία λεπτά αργότερα όμως, ο Φερνάντες “χτύπησε” ξανά για τους γηπεδούχους και αύξησε ξανά το προβάδισμα της ομάδας του στο 3-1. Ένα δεύτερο γκολ και από τον Τάνκοβιτς, όμως, αυτή τη φορά από πέναλτι, έφερε τη νέα μείωση στο ματς, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ρεγκατέν με νέα εκτέλεση από τα 11 βήματα στο 84′ και ο Ανσαριφάρντ με κεφαλιά μετά από κόρνερ ένα λεπτό αργότερα, διαμόρφωσαν το τελικό 4-3 στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – ΑΕΚ

Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Πουρίτα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατίν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φερνάντες

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μιτάι (81′ Ραντόνια), Τζαβέλλας, Βράνιες (63′ Μήτογλου), Μισελέν, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (46′ Μάνταλος), Σιμάνσκι (61′ Σιμάνσκι), Άμραμπατ, Τάνκοβιτς, Αραούχο (61′ Ανσαριφάρντ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις