Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βόλος – ΑΕΚ: Αποστολή με Αραούχο και Στάνκοβιτς

Βόλος – ΑΕΚ: Αποστολή με Αραούχο και Στάνκοβιτς
Intime.gr

Με τον Σέρχιο Αραούχο η αποστολή που ανακοίνωσε ο Αργύρης Γιαννίκης για την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα του Βόλου, σε ένα από τα πιο “δυνατά” ματς της 7ης αγωνιστικής της Superleague 1 (24/10 – 16:00). Μέσα και ο Στάνκοβιτς.

Δήλωσε “παρών”. Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε κανονικά το σημερινό (23.120.2021) πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ, μετά το πρόβλημα στον δεξιό τετρακέφαλο που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, και είδε το όνομα του να μπαίνει στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αργύρης Γιαννίκης για το ματς στην έδρα του Βόλου.

Την ίδια στιγμή, ο Ντάρκο Γέβτιτς προπονήθηκε ατομικά, έμεινε -όπως αναμενόταν- εκτός αποστολής και τη θέση του πήρε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Οι Γιώργος Θεοχάρης και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν θεραπεία.

Στην αποστολή του Αργύρη Γιαννίκη βρέθηκε και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Θυμίζουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας διαπιστώθηκε ότι ο Αυστριακός τερματοφύλακας είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και συζητήθηκε το πώς θα αντιμετωπιστεί.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις