Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βόλος – Άρης: Η ανακοίνωση των Θεσσαλών για την διαιτησία

Βόλος – Άρης: Η ανακοίνωση των Θεσσαλών για την διαιτησία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα έντονα παράπονα της ομάδας, αναφορικά με τις διαιτητικές αποφάσεις στην ήττα των Θεσσαλών με 2-0 από τον Άρη. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται μάλιστα στον VAR Τάσο Σιδηρόπουλο.

Ο Βόλος γνώρισε την εντός έδρας ήττας από τον Άρη με σκορ 2-0, ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λορέν Μορόν στο 60ο λεπτό.

Απόφαση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Βόλο, με τους Θεσσαλούς με ανακοίνωση τους να αναφέρουν πως η συγκεκριμένη απόφαση ήταν εφεύρεση του Τάσου Σιδηρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στο VAR και επί της ουσίας ήταν ο άνθρωπος που είδε την παράβαση και κάλεσε τον διαιτητή της αναμέτρησης Σταύρο Τσιμεντερίδη να ελέγξει την φάση.

Η ανακοίνωση του Βόλου

«Αργήσαμε να βγάλουμε ανακοίνωση γιατί βλέπαμε και ξαναβλέπαμε το πέναλτι που εφηύρε ο Σιδηροπουλος και με το οποίο προηγήθηκε ο Άρης.

Όσο όμως και να βλέπουμε τη φάση αδυνατούμε να αντιληφθούμε πως ένας διεθνής διαιτητής όπως ο Σιδηρόπουλος ανακάλυψε ένα πέναλτι που ουσιαστικά καταδίκασε μια ομάδα στην ήττα.

Κάποιες φορές ακόμα και η λέξη ντροπή χάνει το νόημα της».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις