Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βόλος – Ατρόμητος 0-1: Φιλική νίκη με τον Τσιντώτα να βγάζει δυο πέναλτι

Βόλος – Ατρόμητος 0-1: Φιλική νίκη με τον Τσιντώτα να βγάζει δυο πέναλτι
Intime.gr (Αρχείο)

Ο Ατρόμητος επικράτησε σε φιλικό στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με 1-0 με σκόρερ τον Ρομπάιγ και πρωταγωνιστή τον Τσιντώτα που έπιασε δύο πέναλτι.

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Ατρόμητος νίκησε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον Βόλο με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 32′ ο Γκαετάν Ρομπάιγ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης τα δύο πέναλτι που απέκρουσε ο γκολκίπερ της αθηναϊκής ομάδας, με τον Τσιντώτα να αρνείται το γκολ αρχικά στον Μραζ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου κι εν συνεχεία στον Ντέλετις, στο 53΄.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Κώστας Μπράτσος, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Τρουιγιέ, ο οποίος είχε ανακοινωθεί πριν από μερικές ώρες ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Άλχο, Κίτσος, Κρούζλιακ, Σιέλης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μραζ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Σιαμπάνης, Τριανταφύλλου, Μύγας, Ασλανίδης, Λούνα, Παπαθανασίου, Νταϊλάνι και Τρουιγιέ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Πομόνης, Αθανασίου, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντγιόνσον, Αμπατζίδης, Ρομπάιγ, Βέργος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Σάλτας, Δήμος, Κεχρίντα, Σταματούλας, Γκονζάλες, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Κουέν, Μούντες, Τριμάτης, Τζοβάρας, Τσαντίλας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις