Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Διπλό εξάδας για τους Περιστεριώτες

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Διπλό εξάδας για τους Περιστεριώτες
Eurokinissi

Το τρένο του Ατρομήτου δεν είχε στάση ούτε στο Πανθεσσαλικό. Η αντεπίθεση της αήττητης ομάδας του Σάσα Ίλιτς (πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) συνεχίστηκε, αφού οι Περιστεριώτες πέρασαν και από τον Βόλο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-2.

Ο Ατρόμητος ανέβηκε προσωρινά στην έβδομη θέση και κάνει όνειρα πλέι οφ. Και πως να μην ονειρεύεται αφού από τη στιγμή που ήρθε ο Σάσα Ίλιτς στο Περιστέρι, η ομάδα πετάει… φωτιές, παίρνοντας το ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το άλλο.

Ο Κάρολ Αντζιέλσκι πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα, στο 25΄ με κεφαλιά και στο 59΄ με πέναλτι, υποχρεώνοντας τη θεσσαλική ομάδα (μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Μωραϊτη) στην τρίτη σερί ήττα της.

Ο αγώνας

Ο Βόλος μπήκε καλά στην αναμέτρηση και στο 5′ είδε το γκολ του Μωραΐτη να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έπαιρνε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 23′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και δυο λεπτά μετά, άνοιξαν το σκορ, μετά από νέα “στημένη” φάση. Ο Γιουμπιτάνα εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Αντζιέλσκι έπιασε τη δυνατή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς

Ο Βόλος προσπάθησε να γίνει επιθετικός, αλλά στο 37′ ο Ατρόμητος “άγγιξε” το 0-2. Ο Φριντζόνσον τσίμπησε ωραία στον Έντερ, που μοίρασε στον Αντζιελέσκι, αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε το σουτ που έγινε.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (57′) ο Ατρόμητος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Το VAR επιβεβαίωσε την ανατροπή του Βαλένσια στον Κόμπα, ο Αντζιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και νίκησε τον Κόστιτς για το 2-0 και το πέμπτο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα.

Από κει και μετά οι παίκτες του Σάσα Ιλιτς διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και «κλείδωσαν» τη νίκη, αφού το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να μειώσει στο 7ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Μωραϊτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46΄ Τάχατος / 56΄ Μπερτόλιο), Μύγας (10΄ Λούνα), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Γκαρσία, Κόμπα (59΄ Κίτσος), Ντέλετιτς, Μωραϊτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κούντε, Φριντζόνσον (40΄ Ερλινγκμαρκ), Εντερ Γκονζάλεθ (82΄ Κουέν), Γιουμπιτάνα (83΄ Ντιρκς), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (65΄ Βέργος).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις