Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος – Κηφισιά 2-1: Ο Ντέλετιτς υπέγραψε τη πρώτη νίκη του Βόλου στη Super League

Βόλος – Κηφισιά 2-1: Ο Ντέλετιτς υπέγραψε τη πρώτη νίκη του Βόλου στη Super League

Ο Βόλος επικράτησε της Κηφισιάς 2-1, με τον σύλλογο της Μαγνησίας να παίρνει το πρώτο του τρίποντο στη Super League. Φακούντο Μπερτόγλιο και Μίλος Ντέλετιτς πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με δυο αποβολές για τους φιλοξενούμενους.

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου να «λυγίζει» την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο στο 21ο λεπτό έβαλε μπροστά την ομάδα του, με τον Μίλος Ντέλετιτς να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 75΄.

Η Κηφισιά με τον πρώην παίκτη του Βόλου Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, μείωσε σε 2-1 στο 82΄, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι παρά την προσπάθεια στα τελευταία λεπτά, δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο άλλο γκολ. Μάλιστα το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου τελείωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς οι Λούκα Τσάπαν και Ματέους Σάντος αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις του αγώνα κιτρινίστηκε ο ιδιοκτήτης του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για μια απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης.

Με αυτό τον τρόπο ο Βόλος πήρε την αγχωτική νίκη με 2-1 ενάντια στην Κηφισιά, ένα αποτέλεσμα που δίνει βαθμολογική ανάσα στον σύλλογο της Μαγνησίας, δεν είχε πανηγυρίσει άλλο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Επιπρόσθετα οι Βολιώτες έφτασαν τους πέντε πόντους και άφησαν τον Ατρόμητο που έχει τρεις, στην τελευταία θέση της Super League.

Οι συνθέσεις

Βόλος(Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (54΄Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (87΄Ενγκίν), Τρουιγέ (86΄Κίτσος), Γκλάβσιτς, Ντέλετιτς (78’Μαχαίρας), Μπερτόγλιο (77΄Μπαριέντος), Κονρέτ, Γκαρσία

Κηφισιά(Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας (87΄Παπασάββας), Λούμορ (73΄Νίνης), Τετέι (78΄Αντερέγκεν), Σναϊντερλέν, Σάντος, Ιλίεφ (46΄Μπιφουμά), Τσάπαν, Οζέγκοβιτς.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις