Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος – ΟΦΗ: «Καθαρό» προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Βόλος – ΟΦΗ: «Καθαρό» προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου
Intime.gr

Ο Βόλος έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΟΦΗ, επικράτησε με 2-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε δυο εβδομάδες ο επαναληπτικός. 

Μπορεί πλέον να… κοιτάζει προς τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βόλος κέρδισε με 2-0 τον ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του θεσμού και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στην Κρήτη.

Ο ΟΦΗ «πάτησε» καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε από τον Βόλο στο 20’. Ο Δουβίκας έπιασε γυριστή κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να μαζεύει εύκολα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν ελαφρά υπεροχή, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βρουν ανοικτούς διαδρόμους προς την άμυνα του Βόλου. Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι δεν είχαν αμυντικό ρόλο, βοηθώντας το ματς να έχει ένα καλό ρυθμό. Φάση καλή σε κάποια από τις δυο εστίες πάντως δεν είδαμε στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη της επανάληψης (47’) ο Βόλος «άγγιξε» το 1-0 με το δοκάρι τουΓκρίλο. Το γκολ όμως ήρθε στο 52’. Ο Νίκο Μαρτίνες έκανε ωραία προσποίηση στο ημικύκλιο της περιοχής και με ακόμα πιο όμορφο τελείωμα σημάδεψε την αριστερή γωνιά του Σωτηρίου.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να «απαντήσει» άμεσα, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο… ζωηροί στη συνέχεια και πίεσαν προς τα καρέ του Σωτηρίου. Στο 81’ ο Δουβίκας απέφυγε τον Σωτηρίου, ωστόσο το σουτ που έγινε το έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του ΟΦΗ. Τρτια λεπτά μετά, είχαμε το τελικό 2-0. Ο Νίνης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Περέα έκανε την προβολή, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι, η άμυνα των Κρητικών δεν μπόρεσε να απομακρύνει και από κοντά ο Μήτογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις