Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος – Ολυμπιακός LIVE για την 17η αγωνιστική στη Super League

Βόλος – Ολυμπιακός LIVE για την 17η αγωνιστική στη Super League
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Βόλου με 4-0 σε ένα… ερυθρόλευκο Πανθεσσαλικό και είναι έτοιμος να υποδεχθεί όποιο “δώρο” προκύψει από το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Με πάνω από 10.000 οπαδούς του στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός σκόρπισε τον Βόλο για την 17η αγωνιστική της Super League 1, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Παρακολουθήσατε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Βοηθοί: Πετρόπουλος, Ψαρρής

4ος: Τσέτσιλας

VAR: Τσαγκαράκης, Τριανταφύλλου

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η προαναγγελία της Super League “… Επτά φορές έχουν συναντηθεί στην ιστορία τους ο Ολυμπιακός με τον Βόλο εντός και εκτός έδρας για την Super League και οι Ερυθρόλευκοι έχουν πέντε νίκες και δύο αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες, μια στην Μαγνησία και μια στον Πειραιά.

Η ομάδα του Βόλου έχει μια συνέπεια στο σκοράρισμα, αφού έχει καταφέρει να βρει γκολ στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ενώ και το ένα από τα τρία που δε σκόραρε, τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Ο Ελ Αραμπί έχει σημαντική παράδοση με τον Βόλο στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, αφού ξεκίνησε με χατ τρικ στο Ολυμπιακός – Βόλος 5-0 στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 και σκόραρε και στα άλλα δύο ματς που υποδέχθηκε την ομάδα της Μαγνησίας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχει βρει γκολ και οι σκόρερ των Ερυθρολεύκων ήταν οι Φορτούνης, Εμβιλά, Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός τρέχει παράλληλα ένα σερί χωρίς ήττα από τις ομάδες της περιφέρειας, αφού πλέον παραμένει αήττητος σε 35 αγώνες του εκτός έδρας από την τελευταία του ήττα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που ήταν στις 21 Οκτωβρίου 2018 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 1-0.

Ο Βόλος παραμένει χωρίς νίκη για τέσσερα διαδοχικά ματς, κάτι που δεν είχε συμβεί στην τρέχουσα σεζόν, όπου είχε μέχρι δύο ματς χωρίς νίκη.

Μάλιστα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία ματς του, επίδοση που είναι η πιο αρνητική της ιστορίας του, αφού στα τρία προηγούμενα χρόνια που συμμετείχε στην Super League δεν είχε μείνει πάλι χωρίς γκολ σε τόσα ματς.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 1-3”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις