Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος – Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο η αποστολή των Πειραιωτών

Βόλος – Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο η αποστολή των Πειραιωτών
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (08/01, 16:00, LIVE από το Newsit.gr) το Βόλο για τη 17η αγωνιστική της Super League 1 και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Μαρσέλο να βρίσκεται κανονικά σε αυτή.

Ο Μαρσέλο είχε μείνει εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά πλέον επιστρέφει στην αποστολή για το παιχνίδι με το Βόλο και μένει να φανεί αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον Μίτσελ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (8/1, 16:00) εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/1) χωρίς απρόοπτα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλία και η οποία απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους εξής:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις