Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος – Ολυμπιακός: Βίντεο με αστυνομικό που φαίνεται να πετάει δακρυγόνο προς την εξέδρα

Βόλος – Ολυμπιακός: Βίντεο με αστυνομικό που φαίνεται να πετάει δακρυγόνο προς την εξέδρα

Η αναμέτρηση ΒόλοςΟλυμπιακός στιγματίστηκε από επεισόδια στο Πανθεσσαλικό μεταξύ των οπαδών των Πειραιωτών και της αστυνομίας. Για “εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ” κάνουν λόγο οι Πειραιώτες.

Το παιχνίδι Βόλος – Ολυμπιακός διακόπηκε για 55 λεπτά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των φιλοξενούμενων και της αστυνομίας.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι εξοργισμένη τόσο από τις ενέργειες της αστυνομίας όσο και από τη διαιτησία του αγώνα.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται η στιγμή που αστυνομικός πετάει ένα δακρυγόνο προς την κερκίδα, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει πως ήταν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και να κάνει λόγο για «εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ.»

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό, γεγονός που κατήγγειλε και ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος.

 

Τα τρία πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει πως σε τρεις περιπτώσεις δεν τους καταλογίστηκε πέναλτι. Οι Πειραιώτες φωνάζουν και για τα δύο γκολ που πέτυχαν και ακυρώθηκαν.

Συγκεκριμένα, επισημαίνουν τις εξής φάσεις για πέναλτι:

«22’: Σπρώξιμο από αμυνόμενο ποδοσφαιριστή του Βόλου εντός περιοχής εναντίον παίκτη του Ολυμπιακού χωρίς καμία πρόθεση να παίξει την μπάλα με μοναδικό σκοπό να γκρεμίσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ο οποίος έχει έλεγχο και κατοχή της μπάλας. Δεν δόθηκε από τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ και δεν εξετάστηκε καν απο το VAR».

59′: Αμυνόμενος ποδοσφαιριστής του Βόλου εντός περιοχής και έχοντας το χέρι του ψηλά σε μη φυσιολογική θέση κάνει επαφή με την μπάλα και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι για την ομάδα του Ολυμπιακού κάτι το οποίο δεν έγινε από τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ και δεν εξετάστηκε η φάση ούτε στο VAR».

81′: «Αμυνόμενος ποδοσφαιριστής του Βόλου εντός περιοχής κρατάει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από τον ώμο με μοναδικό σκοπό να τον αποτρέψει από το να διεκδικήσει την μπάλα χωρίς καμία πρόθεση ή δυνατότητα να παίξει την μπάλα και τελικά καταφέρνει να τον ανατρέψει θα έπρεπε να δοθεί πεναλντι για την ομάδα του Ολυμπιακού κάτι το οποίο ο Διαιτητης δεν έκανε και ούτε εξετάστηκε από το VAR», αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις