Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος – Παναιτωλικός 2-3: Εντυπωσιακή ανατροπή και πέρασμα από το Πανθεσσαλικό

Βόλος – Παναιτωλικός 2-3: Εντυπωσιακή ανατροπή και πέρασμα από το Πανθεσσαλικό
Intime.gr

Υπέροχο ματς στο Πανθεσσαλικό, με όμορφα γκολ, χαμένο πέναλτι και ανατροπή για τον Παναιτωλικό στην έδρα του Βόλου (3-2), σε ματς για την 20η αγωνιστική στη Super League.

Ο Παναιτωλικός πήρε έτσι τη… ρεβάνς του από την ήττα του από τον Βόλο στο ματς του πρώτου γύρου (3-2 είχε έρθει και εκείνο το ματς) έφτασε τους 23 βαθμούς στον σχετικό πίνακα της Super League και βρίσκεται στο -6 από την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Βόλος έκανε κάποια λάθη στην αρχή του ματς, γεγονός που έδωσε… αέρα στην ομάδα του Παναιτωλικού. Στη συνέχεια -όμως- οι γηπεδούχοι ανέβασαν “στροφές”, πλησίασαν τα αντίπαλα καρέ και στο 18′ ήρθε το 1-0. Ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ από τα πλάγια της περιοχής, ο Στεργιάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και Τσιρίνος πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-0.

Το ματς κράτησε έναν καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες. Παναιτωλικός, όμως, ήταν αυτός που έφτασε στην ισοφάριση πριν βγει το πρώτο μέρος. Στο 39′ ο Μόρσεϊ έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από τα αριστερά και Σενγκέλια -με ωραίο σουτ- νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-1!

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (58′) ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Μετά από βαθιά στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο Στεργιάκης βρήκε άσχημα στην έξοδό του τον Οζέγκοβιτς, με τον κ. Τσέτσιλα να δείχνει την άσπρη βούλα. Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, προκειμένου να.. συνέλθουν οι δυο παίκτες, ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο πορτιέρε του Παναιτωλικού έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε!

Το ματς πήρε στη συνέχεια μια απίστευτη τροπή, με τον Παναιτωλικό να φτάνει σε δυο γκολ και να το… καθαρίζει! Ο Ντέλετις ανέτρεψε τον Χατζηθεοδωρίδη, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και στο 68′ ο Πέδρο νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-2. Πέντε λεπτά μετά, ο Μαλής διαμόρφωσε το 3-1 για τον Παναιτωλικό, με κοντινή προβολή.

Το ματς είχε κι άλλες ευκαιρίες από την ομάδα του Αγρινίου. Στο 81′ ο Βόλος σκόραρε, αλλά το γκολ του Κούτσια ακυρώθηκε καθώς ο επιθετικός των γηπεδούχων ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Μεσκίδα να σκοράρει με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις