Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος – Παναιτωλικός: Παρέμεινε σε «τροχιά» υποβιβασμού (video)

Βόλος – Παναιτωλικός: Παρέμεινε σε «τροχιά» υποβιβασμού (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με με 3-1 στην έδρα του Βόλου και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, μόλις 1 βαθμό πάνω από την ΑΕΛ (στη συνέχεια «μάχεται» στην έδρα του αδιάφορου Ατρομήτου).

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Βόλο, που νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 3η αγωνιστική των Play Out της Superleague και έβαλε ακόμα πιο… δύσκολα στους Αγρινιώτες, αναφορικά με την «μάχη» που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (21β.) μόλις στο +1 από την ουραγό, ΑΕΛ και στο +2 από τον ΟΦΗ (και οι δυο «αντίπαλοι» της για την παραμονή, αγωνίζονται μέσα στην ημέρα).

Ο Βόλος ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, αιφνιδιάζοντας τον Παναιτωλικό με δύο γρήγορα γκολ. Πρώτα ο Ριέστρα με σουτ… τηλεφώνημα στο 3ο λεπτό και κατόπιν ο Μπουένο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Ο Βόλος συνέχισε να έχει την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων, χάνοντας ευκαιρία με τον Περέα για να «τελειώσει» το ματς πριν το μισάωρο, αλλά τελικά οι Αγιρνιώτες μπήκα ξανά στο ματς με δικό τους εύστοχο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Βέργος στο 36′ για να διαμορφώσει το 2-1. ‘Εμα ακόμα λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων έφερε το σκορ στο 3-1, πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στο 2ο ημίχρονο αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να καταφέρνει να απειλείσει, σε αντίθεση με του Βολιώτες που στο 66′ και στο 67′ είδαν τον Κνετ να τους αρνείται το γκολ με σπουδαίες επεμβάσεις. Η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 72ο λεπτό με τον Ντάλσιο να σουτάρει ολόμοναχος μέσα από την περιοχή, αλλά πρώτα ο Γκρίλο και μετά ο Κλείμαν του στέρησαν το γκολ με επεμβάσεις σχεδόν πάνω στη γραμμή της εστίας.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να παίζει επιθετικά, αλλά τότε τόσο ο λιγοστός χρόνος όσο και ο εκπληκτικός Κλέιμαν, δεν του άφησαν περιθώριο να ελπίζει σε κάτι περισσότερο. Κορυφαία στιγμή για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, το δοκάρι του Βέργου στο 86ο λεπτό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις