Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βόλος – Πανσερραϊκός: Προς αναβολή το ματς της Super League εξαιτίας της κατάστασης στη Μαγνησία

Βόλος – Πανσερραϊκός: Προς αναβολή το ματς της Super League εξαιτίας της κατάστασης στη Μαγνησία
Intime.gr

Μετά το “χτύπημα” της κακοκαιρίας Daniel, η Μαγνησία μετράει τις.. πληγές της και από την κακοκαιρία Elias. Στον “αέρα” βρίσκεται η διεξαγωγή του Βόλος – Πανσερραϊκός για την 7η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από Μέσα της Μαγνησίας, το Βόλος – Πανσερραϊκός που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (01/10, 16:00) είναι πολύ πιθανό να μην διεξαχθεί.

Φυσικά, ο λόγος είναι η τραγική κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλική πόλη έπειτα από τις δυο κακοκαιρίες που προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές στην περιοχή!

Θυμίζουμε ότι μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, η αποστολή της ομάδας δεν κατάφερε να επιστρέψει στην πόλη όπου εδρεύει, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί, ενώ μεταξύ άλλων οι αναμετρήσεις των ομάδων της Θεσσαλίας για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ αναβλήθηκαν.

Σε περίπτωση που έχουμε αναβολή του ματς, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για τη μετάθεση του σε άλλη ημερομηνία καθώς, αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν κάποιες άλλες υποχρεώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις