Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος – ΠΑΟΚ: Με απουσίες για το διπλό στο Πανθεσσαλικό

Βόλος – ΠΑΟΚ: Με απουσίες για το διπλό στο Πανθεσσαλικό

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας (21:00) τον Βόλο για την ένατη και προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τερματίσει τρίτος και βρίσκεται στο κυνήγι του Ολυμπιακού (-3 βαθμούς), πράγμα που σημαίνει ότι η νίκη στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου είναι μονόδρομος.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αγωνιστεί με πέντε απουσίες, αφού ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος είναι αμφίβολος για το υπόλοιπο της σεζόν, έκανε θεραπεία. Ατομικό ακολούθησαν Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.

Για τον Βόλο, το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, μιας και οι Θεσσαλοί θα τερματίσουν σίγουρα στην έκτη θέση, χάνοντας το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο από τον Άρη.

Αυτή είναι η πέμπτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με γηπεδούχο το Βόλο, ο οποίος μάλιστα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μέχρι τώρα στην έδρα του με αντίπαλο τον Δικέφαλο.

Στην φετινή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπράντον Τόμας, ενώ ως γηπεδούχος πήρε τη νίκη με 3-0 στον Α’ γύρο με τα γκολ των Ολιβέιρα, Ζίβκοβιτς και Αουγκούστο.

Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε για τα playoffs ολοκληρώθηκε με 4-2 και ήταν το μόνο που βρήκε δίχτυα ο Βόλος, ο οποίος μπορεί να μην έχει σκοράρει στην έδρα του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά εκτός έχει επτά συνολικά τέρματα.

Συνολικά σε 4 ματς (με γηπεδούχο τον Βόλο) ο Βόλος δεν έχει νίκη, 3 έχει ο ΠΑΟΚ, ενώ ένα ματς ολοκληρώθηκε με ισοπαλία (0-5 τα γκολ).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις