Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Θλίψη για τον θάνατο γνωστού προπονητή μπάσκετ

Βόλος: Θλίψη για τον θάνατο γνωστού προπονητή μπάσκετ

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Βόλου, μετά την είδηση του θανάτου του προπονητή μπάσκετ Αντώνη Μάνου στα 58 του χρόνια.

Ο Αντώνης Μάνος υπήρξε για χρόνια προπονητής σε ακαδημίες και ομάδες μπάσκετ, ενώ ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση.

Είχε εργαστεί σε αρκετές ομάδες του Βόλου, ενώ για τρία χρόνια δούλεψε και στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ.

Είχε εργαστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Μεταμόρφωση, Ανάληψη, BC VOLOS και Αιολικό, ενώ για τρία χρόνια εργάστηκε και στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ.

«Δίδαξε ήθος, αρχές και αξίες. Στα χέρια του μεγάλωσαν πολλές γενιές αθλητριών και αθλητών του μπάσκετ Ο Αντώνης Μάνος έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι στο φως. Τόσο νωρίς, τόσο αιφνίδια. Πριν δύο χρόνια δούλευε στον Ολυμπιακό μας, μεταλαμπαδεύοντας αρχές και αξίες στα νέα παιδιά.

Καλό ταξίδι Αντώνη Μάνο, θα σε θυμόμαστε πάντα με μεγάλη αγάπη. Ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στα παιδιά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αξέχαστου Αντώνη Μάνου» έγραψαν σε ανάρτησή τους τα στελέχη της ομάδας μπάσκετ γυναικών, νεανίδων, κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου», αναφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις