Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Βόμβα» από Μπεκατώρου: Άκουσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε συνεχίζει να το κάνει σε παιδιά

«Βόμβα» από Μπεκατώρου: Άκουσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε συνεχίζει να το κάνει σε παιδιά

Οι αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου σχετικά με τον άνθρωπο που την κακοποίησε σεξουαλικά συνεχίζονται.

Η Ολυμπιονίκης είπε πως ο ίδιος άνθρωπος που την κακοποίησε συνέχιζε να το κάνει στα παιδιά και όταν το πληροφορήθηκε αποφάσισε να μιλήσει.

«Άκουσα σχόλια από έναν πατέρα πως αυτός ο άνθρωπος που με κακοποίησε σεξουαλικά εμένα συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά. Ένιωσα πως είχα μεγάλη ευθύνη. Έπρεπε να μιλήσω», τόνισε η Σοφία Μπεκατώρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε:

«Όταν του μίλησα χρόνια αργότερα προσπάθησε να με πείσει ότι δεν ήταν βιασμός. Προσπάθησε να το αρνηθεί. Θέλω να βεβαιωθώ πως δεν θα ξανακάνει κακό σε κανέναν. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να μιλήσω. Το τραύμα ήταν βαθύ. Είχα απωθήσει το συμβάν βαθιά μέσα μου. Ειδικά τα πρώτα χρόνια δεν το σκεφτόμουν καθόλου γιατί ήξερα ότι δεν θα με άφηνε να λειτουργήσω. Φοβόμουν τις συνέπειες από τη στιγμή που δεν το είχα καταγγείλει αμέσως. Υπήρχε ομερτά στην Ομοσπονδία. Το σύστημα δεν άφηνε κανέναν αθλητή θα φωνάξει. Όποιος προσπαθούσε να φωνάξει ήξερε ουσιαστικά πως δεν θα πρόκειται να βρει το δίκιο του. Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι αυτό θα περάσει».

«Δεν μίλησα τότε γιατί πίστευα ότι θα με έβγαζαν ψεύτρα και θα το ‘’έθαβαν’’. Με την ωριμότητα που έχω σήμερα, θα μιλούσα τότε στη μητέρα και στους δικούς μου ανθρώπους. Δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη αυτός ο άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να μην ξανακάνει κακό σε κάποιον άλλον. Μίλησα για τα νέα παιδιά» ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου. 

Click4more: Συγκινήθηκε η Σοφία Μπεκατώρου για την απώλεια της αδελφής της! “Έφυγε μετά από δυο μέρες…”

Σχετικά με τις πληροφορίες που ακούγονται για την ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πολίτευτω. Ούτε να γίνω ευρωβουλευτής. Δεν μπαίνω καν σε αυτή τη διαδικασία. Ποτέ δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Δεν είχα καμία πολιτική στόχευση. Δεν θέλω να απαντήσω σε όλους αυτούς που λένε γιατί όχι τότε. Δεν θέλω να απαντήσω σε κάποιους που είναι ανώνυμοι. Όσοι γνωρίζουν ξέρουν πως το τραύμα είναι βαθύ. Αυτά τα πράγματα είναι κάτι που είτε τα καταγγέλλεις μετά, αργότερα, είτε καθόλου. Το τώρα έχει να κάνει με το ότι ήθελα να βοηθήσω άλλα κορίτσια».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις